Kunst en kitsch

Het was weer een gezellige avond met veel bijzondere dingen in februari 2017:
 
Dit is een avond waar een ieder welkom is lid of geen lid. Net als voorgaande jaren zal onze expert dhr. Boer zijn kennis gebruiken om iets te vertellen over de meegebrachte spullen. Een ieder die na deze avond komt mag al zijn spullen meenemen waar hij of zij benieuwd is hoe oud het is en welk verhaal eraan vast zit.
Ook mag u natuurlijk komen om alleen maar te luisteren en kijken naar de spullen die door een ander zijn meegenomen.
 
Deze avond wordt gehouden op maandagavond in de Kiekmure te Harderwijk zaal B.
 
Datum kunst en kitsch avond seizoen 2017-2018: 
Maandagavond 19 Februari 2018 vanaf 19.30 uur.
 
Ook deze keer gaan we de kunst en kitsch avond houden in het voorjaar. Wij hopen dat er nu meer mensen kunnen en willen komen naar deze avond. Zowel met als zonder spullen u bent van harte welkom.
Als u spullen mee genomen heeft dan krijgt u bij binnenkomst een nummer welke gebruikt wordt door de heer Boer om eerst twee voorwerpen te bespreken. Als een ieder geweest is zal hij kijken of er nog tijd en belangstelling is om de overige mee gebrachte spullen te behandelen.
Of u nou iets meegenomen heeft of komt om te kijken en te luisteren u bent van harte welkom.
 
Kosten zijn voor leden € 2,00 p.p. en voor niet leden € 3,00 p.p.
We rekenen en hopen op vele mensen die ook nu weer hun spullen meenemen om daar iets over te weten te komen. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur.
Onze deskundige de heer Boer zal net als andere jaren zijn deskundigheid en verhalen weer vertellen over de 
meegenomen spullen.
 
Voor informatie kunt u een e-mail sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en dan neemt iemand van de organisatie contact met u op.
 
wij rekenen op een grote opkomst en neem zoveel voorwerpen mee als u heeft en wilt meenemen. We hebben altijd tijd om de rest van de voorwerpen te bekijken en erover te vertellen aan u.