Kinder buitenrommelmarkt

Kinder buitenrommelmarkt:

Maandag 13 augustus is er een kinder buitenrommelmarkt van 13.00 - 18.00 uur.
Locatie: Deventerweg (winkelcentrum Tweelingstad)
 
 
 
Informatie over de markt:
We mogen deze markt organiseren bij het winkelcentrum Tweelingstad. Ook deze keer het gedeelte aan de Deventerweg en dan voor de winkels van de Fietsenwinkel Profile Wigger. Hier zijn twee zaken en dan naar de hoek toe waar nu de kringloopwinkel is gevestigd. Wij zijn blij dat Wigger ons heeft gevraagd om de kinderrommelmarkt op deze plek te houden anders hadden we op zoek moeten gaan naar een nieuwe locatie.
 
Kinderen t/m 15 jaar die spulletjes hebben waar ze niet meer na omkijken of spelen, kleren die niet meer passen enz. kunnen een plekje reserveren om hier alles te koop aan te bieden.
 
De markt begint om 13.00 uur en duurt maximaal tot 18.00 uur. Bezoekers hebben vrij toegang.
De plekken die te huur zijn hebben een afmeting van 2 bij 2 meter.
Kosten zijn voor kinderen die lid zijn per plekje € 2,00 en voor niet leden € 4,00 per plekje.
Er mogen meerdere plekken gehuurd worden.
 
Opgeven kan vanaf heden. Dit kan alleen via een inschrijfformulier. Deze kan gedownload worden via de website, via de mail aanvragen of telefonisch.
Ook is het mogelijk om uw kind digitaal op te geven. Na verzenden krijgt u van ons een verzoek tot betaling. Als u dit doet dan mag u direct om 13.00 uur beginnen met de spullen uit te pakken en te verkopen.
 
We hopen dat er weer veel kinderen komen en op deze manier een leuk centje bij verdienen op het eind van de grote vakantie.
Dus ben je niet ouder dan 15 jaar dan kun je op onze gezellige kindermarkt komen staan.
Info en opgeven: T. Goosen tel 0341-425836 / 06-14403745 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
U kunt vanaf nu al weer bespreken voor 13 augustus!