Vrijwilligersavond

Ieder jaar organiseren we een avond voor alle vrijwilligers die op welke manier dan ook helpen om de wijkvereniging stadsdennen te kunnen draaien.
Hierbij moet je denken aan vrijwilligers die cursussen geven/begeleiden, boekje rondbrengen, han en spandiensten verrichten enz.
 
In 2017 hebben we totaal iets anders gedaan voor de vrijwilligers. we zijn namelijk met de vrijwilligers naar Epe geweest waar we bij de Stern hebben gegeten.
Er moest gereden worden en we hebben geprobeerd dat er zoveel mogelijk vrijwiligers bij elkaar in de auto konden zitten zodat niet iedereen hoefde te rijden. Ook is de vrijwilliger van het jaar 2017 uitgeroepen. Deze keer is het Manolo Berrenchina geworden.
Hij is al vele jaren vrijwilliger bij de wijkvereniging en begeleid de Nordic Walking groep op de maandagmorgen. Hij was lij verrast en emotioneel toen hij de oorkonde kreeg overhandigd. Was zeer blij met deze uitverkiezing. Inmiddels doet hij nu al bijna vijf jaar deze groep begeleiden. Er komen nog steeds nieuwe mensen bij om mee te doen.
 
Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet en we zien elkaar volgend jaar op de volgende vrijwilligersavond / uitje.
 
 
Het bestuur.