Jaarlijkse feestavond

In 2017 zal de feestavond plaats vinden op zaterdag 11 november.
 
 
De feestavond wordt gehouden in de Kiekmure in zalen A en B.
Aanvang 20.00 uur. Zaal open: 19.30 uur.
Kosten zijn voor leden € 5,00 p.p. en voor niet leden € 10,00 p.p.
Kaartverkoop gaat starten vanaf maandag 16 oktober 2017 (er kan niet eerder kaarten besteld worden).
Deze kaarten kunt u vanaf deze datum bestellen door te bellen naar T. Goosen tel.: 0341-425836 / 06-14403745.
 
Hou er rekening mee dat er een maximaal aantal kaarten verkocht kunnen worden ivm brandweer voorschriften hoeveel mensen er in de zaal mogen!
 
Hoe ziet de avond eruit?
Net als de afgelopen twee jaar zal BBMusic zorgen voor de muzikale begeleiding gedurende de avond. Dit was de afgelopen twee jaar naar tevredenheid.

Bekende Nederlander
Tijdens onze gezellige feestavond nodigen wij altijd een bekende Nederlandse zanger of zangeres uit. Wij proberen de mogelijkheid te creeren dat je dicht bij een artiest kan zijn en komen. Na afloop van het optreden is het vaak ook mogelijk om met de artiest op de foto te gaan.
 
Dit jaar is gekozen voor: Samantha Steenwijk. Samantha zingt al heel wat jaar. Dankzij het programma Bloeb, Zweet & Tranen (waar zij de final haalde) is zij bekender geworden bij een groter publiek.
 
Inmiddels heeft zij enkele eigen mooie nummers. Nummers als "Hou toch van mij", "Lieveling wat hou ik van jou", "Proost op het leven" komen regelmatig langs bij TV Oranje of een ander Nederlanstalig muziekprogramma. Haar laatste singel is "Het leven is mooi".
 
De laatste singel van haar!

 
Ook zal er dit jaar weer een verrassing zijn tijdens de feestavond. Wilt u dit te weten komen dan moet u kaarten bestellen zodat u erbij zal zijn. 
We gaan het niet vantevoren verklappen maar het wordt geweldig!
 
Aan het einde van de avond spelen we een verloting. Wij zorgen voor mooie prijzen om te winnen. De loten zijn gedurende de hele avond te koop. Ook voordat de zaal open gaat.
Loten kosten € 0,50 per stuk en 12 voor € 5,00.
 
Wij gaan voor een gezellige avond. Net als vorig jaar gaat het natuurlijk een overgetelijke avond worden.
Kaarten zijn te koop vanaf 16 oktober. Zet deze datum alvast in uw agenda!
 
 
 
Verslag feestavond november 2016:
 
Het was weer een gezellige feestavond deze maand op 12 november 2016. Helaas kon Frank van etten niet optreden ivm stem problemen. We hadden gelukkig een goede vervanger in de persoon van Lesley Williams (hazes imitator). Hij heeft een geweldig optreden verzorgd.
Ook de verrassingacts was grandioos. Beppie Lachebek en Harry waren typetjes deze avond. er is volop gelachen en genoten. Sommige mensen dachten echt dat Tineke Schouten naar ons feest was gekomen zo goed was de imitatie van Tineke die bij ons was.