Kinderkleedjesmarkt Welkoop

Zaterdag 22 april is het zover dan gaan wij als Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk een kinder-kleedjesmarkt organiseren op het terrein van de Welkoop Harderwijk aan de Krommekamp 3.
De kleedjesmarkt is bestemd voor kinderen t/m 15 jaar.
 
De kinderen kunnen plekken huren van 2 bij 2 meter.
Kosten hiervan zijn voor kinderen die lid zijn € 2,00 per plek en voor niet leden € 4,00 per plek.
Er mogen meerder plekken gereserveerd worden.
Kinderen kunnen hun overtollige spulletjes verkopen en zo geld verdienen om weer iets nieuws te kopen. Wel zien we graag dat er een volwassen persoon bij het kind is om te helpen.
De kleedjesmarkt begint om 10.00 uur en duurt uiterlijk tot 16.00 uur.
Bezoekers voor de kleedjesmarkt hebben gratis toegang.
 
Reserveren kan vanaf heden via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
U kunt ook bellen naar 06-14403745 voor het bespreken van een plek voor uw kind.
 
Ook zal het mogelijk zijn om te reserveren via een digitaal formulier welke te vinden is op de website www.wijkstadsdennen.nl. De link kunt u vinden op de homepagina van de website of klik hier.
 
We hopen dat er veel kinderen een plekje reserveren en dat dit een start zal zijn van het organiseren van meer activiteiten in de wijk Frankrijk door ons.
 
 
Tijdens deze dag zal het ook mogelijk zijn dat kinderen op het terrein van Welkoop deel kunnen nemen aan kinderactiviteiten. Alle kinderen zijn welkom om te komen spelen. Kom springen op het springkussen, schminken, spijkerbroek-hangen en nog veel meer.
 
Als u kinderen aan het spelen zijn en u heeft de kleedjesmarkt bezocht is het ook goed om de tuinadvies dag van de Welkoop te bezoeken. Er zullen diverse demonstraties plaats vinden en u kunt ideeën opdoen voor uw eigen tuin.
Attachments:
Download this file (Inschrijfformulier kinderkleedjesmarkt 22 april.pdf)Inschrijfformulier 22 april 2017[ ]499 Kb