Show je Talent!

Wij organiseren samen met MFZ De Kiekmure en Zorgdat een leuk en nieuw evenement:
 
“Show je Talent” Harderwijk
Bent u een (echte) zangeres, een toneelspeler, een muzikant, maar nog niet ontdekt? Kun jij goed dansen, hout bewerken, bloemschikken of schilderen? Wij nodigen u en jou graag uit om op zaterdag 19 mei alle soorten Talenten te tonen in MFZ De Kiekmure. Samen met MFZ De Kiekmure en ZorgDat wordt deze dag “Show je Talent Harderwijk” georganiseerd.
Iedere Harderwijker, van jong tot oud, is van harte welkom om zijn of haar talenten deze dag te komen laten zien in de Kiekmure. Het hele multifunctionele centrum staat in het teken van talenten die nog ontdekt gaan worden. Wilt u aan iedereen laten zien wat voor mooie resultaten u met uw hobby heeft bereikt, wilt u een ander wat leren in een workshop of gewoon genieten van deze gezellige dag? Geef u dan uiterlijk 7 mei op voor “Show je Talent Harderwijk”. Dit kan door een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Het evenement
Deze dag kunt u of jij talent delen met anderen, door workshops of een uitvoering te geven, een optreden te verzorgen en anderen te vermaken met uw kwaliteiten.
Geen jury, geen beoordeling, wel een gezellige dag met veel mensen, ontmoeting en plezier.
Wij nodigen u en jou graag uit om op zaterdag 19 mei mee te doen met Show je Talent Harderwijk.
Bent u benieuwd naar alle talentvolle mensen in Harderwijk, kom dan deze 19de mei naar Show je Talent in Stadsdennen.
 
Kosten
Deelname aan deze dag bedraagt €5,= , hiermee kunnen de consumpties gedeeltelijk worden bekostigd. Daarnaast kunt u als  hobbyist ruimte krijgen om uw mooiste werken te verkopen tijdens deze dag. Hiervoor zijn tafels te huur via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Groepen betalen € 10,00
 
Doe mee of kom kijken
Talent is mooi om te showen, maar nog leuker om te zien! Bent u benieuwd naar alle talentvolle mensen in Harderwijk, kom dan deze 19de mei naar Show je Talent in Stadsdennen. U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om te bewonderen, mee te doen met workshops en te genieten van zang en dans. MFZ De Kiekmure, Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk en ZorgDat heten u graag welkom op deze Harderwijkse “Show je Talent”, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk.
 
U bent van harte welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur om te bewonderen, mee te doen met workshops en te genieten!
Informatie:
Zaterdag 19 mei 2018 van 10.00 uur tot 16.00 uur.                                                                              
Locatie: MFZ De Kiekmure, Tesselschadelaan 1 (in diverse zalen).
Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk                                                                                              
Opgeven en informatie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / 06-14403745.
Algemene informatie over evenement:
Zorgdat - www.zorgdat.nl                                                                                                                             
MFZ De Kiekmure - www.dekiekmure.nl
Attachments:
Download this file (Flyer Talent in Beweging V5.pdf)Show je talent 2018[ ]890 Kb